skip to Main Content
0888 53 40 62 office@siplast1.com si_plast_1@abv.bg

От взимането на размера до влизането на бояджията – това е един от основните принципи, на които е подчинена нашата работа. Тук е мястото, където ще отбележим предлаганите от нас услуги и начинът, по който „се случват нещата“.

Как процедираме

Взимане на точен размер

Важен момент при взимане на размерите е да се уточнят наличните допълнителни аксесоари към дограмата, които след монтаж няма да могат да се поставят (като вътрешният ПВЦ перваз).

Изготвяне на оферта

След взимане на окончателните размери се пристъпва към изготвяне на оферта, в която по желание на клиента може да се дадат цени за различни профили с които работим , аксесоари към дограмата и за строително -монтажни работи.

Сключване на договор

След уточняване на всики детайли по офертата и тя бъде одобрена от клиена се сключва и самият договор. В него се посочват начин на плащане и срокове за изпълнение – монтаж и довършителни работи (ако има такива).

Монтаж

Изработването и монтирането на поръчките в максимално кратки срокове е наш приоритет. Качеството на използваните материали гарантира и високото качество на нашите продукти. Извършването на монтажите е съобразено с клиента и удобното за него време. Богатият опит на нашите специалисти е гаранция за професионалното монтиране на дограмата и съпътстващите я допълнителни елементи.

Виж галерията
Строително - монтажни работи

Благодарение на нашите услуги, клиентите ни имат възможност да получат един напълно завършен продукт. За по-бързо и професионално затваряне на пълния цикъл – „от взимане на размера до влизането на бояджията“, фирма „Си Пласт 1“ ЕООД предлага услугата „Подготвителни и довършителни работи“, която включва:

Демонтаж на винкелни конструкции
Демонтаж на стара дървена, Al или PVC дограма
Зидария на тераси с YTONG
Подзиждане – при необходимост от промяна на размера на новата дограма
Измазване („обръщане“) около дограмата

Виж цени
Back To Top