skip to Main Content
0888 53 40 62 office@siplast1.com si_plast_1@abv.bg

„Си Пласт 1“ ЕООД е специализирана фирма за проектиране, изработка, доставка и монтаж на изделия от AL и PVC профили – дограма, входни и интериорни врати, както и стъклени витрини, комарници, щори, окачени фасади, еталбонд. Още от създаването през 2005 -а година компетентните ни специалисти се стремят да пресъздадат желанията на клиентите по най-добрия начин и да направят домът, офисът или магазинът по-уютни, комфортни, модерни и функционални. Стилът, качеството и коректността са запазената марка, на която се доверяват клиентите ни.

За изработката и монтажа разчитаме на богатия технически и практически опит на нашите специалисти. Консултантската дейност също е неразделна част от работата ни. Проектирането на дограмата и съпътстващите я елементи става по индивидуални избрани конфигурации, съобразени с интериора и екстериора и най-вече с желанията, изискванията и идеите на клиента.

Добре оборудваната производствена база, собственият транспорт, качеството на използваните материали и предлаганите допълнителни услуги (подготвителни, зидарски и довършителни работи) ни правят желан партньор за многобройните ни клиенти.

 

Нашето мото:

Качеството си има цена – коректността е безценна!

Back To Top